Toetreden in een maatschap

Toetreden tot een maatschapZich zelfstandig vestigen is voor veel dierenartsen het einddoel. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld alleen maar vaak ook in maatschapverband. Wij begeleiden u bij de aankoop van uw eigen praktijk(aandeel). Zo onderhandelen wij over de overnamesom en stellen wij - zo nodig - de contracten op. Tevens zorgen wij voor de benodigde financiële onderbouwing voor bijvoorbeeld de praktijkfinanciering.

Als u eenmaal bent gevestigd bent u niet alleen maar dierenarts, maar ook werkgever en, steeds vaker, ook zorgmanager met weer extra verantwoordelijkheden: arbeidscontracten, het regelen van verzekeringen en het bijhouden van de loonadministratie.

Hierin is Axxellence een betrouwbare partner. Wij nemen uw zorgen uit handen en helpen u graag met een complete werkgeversondersteuning. Zo kunt u zich bezighouden met uw vak.

Gedurende uw loopbaan als dierenarts blijven wij u steeds bijstaan als het gaat om financiële planning, verzekeringen, accountancy maar bijvoorbeeld ook als het gaat om mogelijke samenwerkingsvormen of investeringen.