Over ons

Axxellence is dit jaar al 70 jaar dé specialist die medici en paramedici ondersteunt op het gebied van financiële, fiscale en juridische zaken. Specialisten van Axxellence zijn uw directe aanspreekpunt die zorgen voor maatwerk financiële planning. Samen met u worden de best aansluitende financiële oplossingen geselecteerd en afgesloten. Ook de eventuele financiering van een praktijk en aanvullende fiscaal- juridische aspecten worden daarbij niet uit het oog verloren. Waar nodig wordt hierbij ook afstemming gezocht met uw accountant of belastingadviseur.

Wie eenmaal een relatie bij Axxellence heeft, merkt de voordelen al snel. Al uw financieringen en verzekeringen worden bewaakt en op regelmatige basis met u doorgenomen. Als u onverhoopt een schade heeft, kunt u er van op aan dat de afwikkeling geheel door Axxellence wordt verzorgd.

René Matthijssen

René Matthijssen

René Matthijssen (1962) is vennoot en gezien zijn verbondenheid met het kantoor sedert 1995 met recht de oudste gediende te noemen. René is als jurist afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisaties privaat- respectievelijk bedrijfsrecht.

Lees verder

 

Paul van Es

Paul van Es

Paul van Es (1966) is vennoot van ons kantoor sinds januari 2005. Hij adviseert medici en paramedici en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. "Ik adviseer graag in alle levensloopfasen. Of het nu gaat om het starten van een praktijk, een onverwachte wending die aanpassing vereist, of.....

Lees verder