René Matthijssen

René MatthijssenRené Matthijssen (1962) is vennoot en gezien zijn verbondenheid met het kantoor sedert 1995 met recht de oudste gediende te noemen. René is als jurist afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisaties privaat- respectievelijk bedrijfsrecht. Na wat omzwervingen hierna in de hoedanigheid van bedrijfsjurist, heeft hij uiteindelijk gekozen voor de wat meer brede praktijkadvieswereld van Axxellence.

"Het aantrekkelijke aan ons kantoor is de vaak intensieve relatie die wij hebben met onze cliënten, waar wij de vele zakelijke facetten die het vak zo boeiend maken, kunnen belichten. Wij onderscheiden ons daarmee met menig adviesbureau die teveel moeite heeft om het begrip "dienstverlening" goed in beeld te brengen."

René richt zich op al onze doelgroepen, maar met name op huisartsen, medisch specialisten, tandartsen, fysiotherapeuten en dierenartsen. Kennis omtrent de relevante regelgeving ten behoeve van deze doelgroepen, zoals onder meer ten aanzien van goodwill, praktijkvestiging en -overdracht, maar ook bijvoorbeeld gebieden als arbeids- en handelsrecht is zijn speerpunt. Het zal u dan ook niet verbazen dat onderhandelingen en het opmaken van contracten hem toevertrouwd kan worden.

Natuurlijk houdt hij zich ook bezig met alle andere aspecten van onze aandachtsgebieden, zoals verzekeringen, praktijk- en woningfinancieringen, financiële planning en accountancy.