Werkwijze

Het Axxellence 4 StappenplanAxxellence is zeer vertrouwd met de medische en paramedische praktijk. Axxellence streeft er naar om de begeleiding dusdanig in te vullen dat u zich te allen tijde zonder zorgen kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Om er voor te zorgen dat u optimaal aangesloten en betrokken bent, werken de specialisten van Axxellence volgens een vast stappenplan. Eerst wordt samen met u een compleet beeld geschetst van uw situatie en de daarbij gestelde eisen en wensen. Zowel zakelijke als persoonlijke aspecten komen hierbij aan de orde.

Aan de hand van de huidige situatie wordt een analyse gemaakt op zowel financieel als risicotechnisch vlak. U krijgt een overzicht van uw inkomsten en uitgaven. Er wordt een financiële begroting gemaakt met daarbij verschillende toekomstscenario’s. Dit schept een helder beeld van uw besteedbaar inkomen in diverse situaties.

WerkwijzeBij het maken van keuzes voor de toekomst wordt ook gekeken en getoetst in hoeverre uw plannen in fiscaal opzicht aantrekkelijk en haalbaar zijn. Op deze manier beschikt u over een compleet advies geheel op maat. Met een duidelijk overzicht van de benodigde financiële oplossingen.

Axxellence is onafhankelijk en werkt samen met vrijwel alle gerenommeerde financiële instellingen van Nederland. Bij Axxellence kunt u rekenen op financiële producten die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen. U kunt rekenen op de beste tarieven en voorwaarden.

De actieve begeleiding van uw persoonlijk adviseur maakt het mogelijk om steeds te toetsen of alles volgens plan verloopt. Als er nieuwe en betere mogelijkheden zijn, wordt u tijdig geadviseerd over een eventuele bijstelling van uw financiering en of verzekering. Ook als er aanvullende ruimte is om vermogen op te bouwen, wordt naar de best passende oplossing gezocht.