Dierenartsen

dierenartsNa een lang pad van opleiding en eventueel specialisatie vangt veelal een periode aan die gepaard gaat met een ander inkomen dan u daarvoor gewend was. Of u zich nu toelegt op gezelschaps- of landbouwhuisdieren of een combinatie daarvan, veel vragen komen ineens op uw pad, zoals bijvoorbeeld in welk verband u werkzaam wilt zijn, zelfstandig of in loondienst, in een groepspraktijk of solo en met name ook waar u zich zult vestigen. Keuzes met allemaal hun eigen financiële, juridische en fiscale karakteristieken en consequenties. Keuzes waarbij wij u kunnen helpen. Deze komen immers in uw opleiding niet of nauwelijks aan de orde. Axxellence heeft reeds vele jaren ervaring bij de begeleiding van dierenartsen in hun loopbaan.

Ervaring

Onze adviseurs hebben een uitgebreide ervaring in de advisering aan dierenartsen, in al hun zakelijke aspecten. Of het nu gaat over praktijkvestiging, al dan niet in maatschap-verband, verkoop van de praktijk, goodwillbepaling, contracten, financiering, fiscale of juridische onderwerpen, Axxellence staat u met raad en daad terzijde. Bovendien beschikken wij vanuit ons netwerk over vele nuttige contacten binnen de dier-geneeskundige sector.

Advies

Onze advisering is in specifieke situaties verschillend van aard en omvang. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op één van nevenstaande opties.