Tandartsen

TandartsAls tandarts komt u in uw loopbaan voor diverse keuzes te staan. Dat begint al aan het einde van de zesjarige opleiding waarna u de keuze kan maken om u verder te specialiseren als bijvoorbeeld orthodontist of kaakchirurg of aan de andere kant te starten met uw werkzame leven als tandarts. In dat geval heeft u weer een aantal keuzes te maken, gaat u aan het werk in een loondienst situatie of start u als zelfstandig waarnemer. Uiteindelijk heeft u misschien als doel ooit een eigen praktijk te hebben. Al deze manieren om uw beroep als tandarts uit te oefenen gaat gepaard met risico's en financiële consequenties. Axxellence heeft vele jaren ervaring bij het begeleiden van tandartsen in hun loopbaan.

Ervaring

Onze adviseurs hebben een uitgebreide ervaring in de advisering aan tandartsen en tandartsspecialisten. Of het nu gaat over praktijkovername, personeel, contracten, financiering of fiscale of juridische onderwerpen, Axxellence staat u met raad en daad terzijde. Bovendien beschikken wij vanuit ons netwerk over vele nuttige contacten binnen de tandartsensector waarbij praktijkbemiddeling een belangrijke rol speelt.

Advies

Onze advisering is in specifieke situaties verschillend van aard en omvang. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op één van nevenstaande opties.