Huisartsen

HuisartsenDe loopbaan van een huisarts ziet er net even anders uit dan die van de gemiddelde Nederlander. Een lange opleiding met een relatief beperkt inkomen wordt veelal gevolgd door een onzeker bestaan als waarnemer en uiteindelijk worden de meeste huisartsen praktijkhouder met alle risico's en financiële kwesties die daarmee gepaard gaan. Veel van deze aspecten komen in uw opleiding niet of nauwelijks aan de orde. Axxellence heeft reeds vele jaren ervaring bij de begeleiding van huisartsen in hun loopbaan.

Ervaring

Onze adviseurs hebben een uitgebreide ervaring in de advisering aan huisartsen. Of het nu gaat over praktijkovername, personeel, contracten, financiering of fiscale of juridische onderwerpen, Axxellence Adviesbureau voor Artsen staat u met raad en daad terzijde. Bovendien beschikken wij vanuit ons netwerk over vele nuttige contacten binnen de huisartsensector.

Advies

Onze advisering is in specifieke situaties verschillend van aart en omvang. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op één van nevenstaande opties: