Fysiotherapeuten

FysiotherapeutenAls fysiotherapeut komt u in uw loopbaan voor diverse keuzes te staan. Dat begint al aan het einde van de vierjarige opleiding waarna u de keuze kan maken om verder te studeren zoals bijvoorbeeld manuele therapie , chiropractie of vele andere mogelijkheden die voor u open staan. Aan de andere kant kunt u ook starten met uw werkzame leven als fysiotherapeut. Ook in dat geval zijn er weer een aantal keuzes te maken, gaat u aan het werk in loondienst of start u als zelfstandig waarnemer waarbij u zichzelf verhuurt aan fysiotherapie praktijken die uitbreiding van arbeidscapaciteit zoeken of tijdelijke waarneming nodig hebben. Misschien heeft u zelfs als doel ooit een eigen praktijk te hebben of deel uit te gaan maken van een maatschap. Al deze manieren om uw beroep als fysiotherapeut uit te oefenen gaat gepaard met risico's en de nodige financiële consequenties. Axxellence heeft vele jaren ervaring bij het begeleiden van fysiotherapeuten in hun loopbaan.

Ervaring

Onze adviseurs hebben een uitgebreide ervaring in de advisering aan fysiotherapeuten, manueel therapeuten en andere hieraan gelieerde paramedische beroepen. Of het nu gaat over praktijkovername, personeel, contracten, financieringen, fiscale- of juridische onderwerpen, Axxellence staat u met raad en daad terzijde. Bovendien beschikken wij vanuit ons netwerk over vele nuttige contacten binnen de fysiotherapiesector waarbij praktijkbemiddeling een belangrijke rol speelt.

Advies

Onze advisering is in specifieke situaties verschillend van aard en omvang. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op één van nevenstaande opties.