Waarnemen

De meeste huisartsen starten na de opleiding als waarnemer, veelal als zelfstandig ondernemer. Dit ondernemerschap brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals de vrijheid en een aantal fiscale voordelen. Maar u moet ook aan een aantal verplichtingen voldoen. Bovendien heeft u een variabel en onzeker inkomen, hetgeen weer lastig kan zijn als u bijvoorbeeld een huis wilt kopen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met alle vragen die op u afkomen. Zo verzorgen wij voor u de Verklaring Arbeids Relatie, de aanmelding bij de Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen en maken wij een begroting zodat u weet hoeveel u moet reserveren voor de betaling van belasting. Deze begroting geeft bovendien een goed beeld van welke verzekeringen u nodig heeft bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Tot slot profiteert u als waarnemer van onze speciale verzekeringsarrangementen voor waarnemers. Zo bent u tegen zeer scherpe premies verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand tijdens uw waarnemingen en diensten.